قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۱/۱۳ - ۱۷:۳۶
گزارش تمرین آبی‌پوشان؛

انتقاد قلعه نویی از فروزان

محسن فروزان با چند اشتباه مکرری که در فوتبال درون تیمی انجام داد، باعث شد تا امیر قلعه‌نویی بر سر او فریاد زد و به شدت او را مورد انتقاد قرار داد.

انتقاد قلعه نویی از فروزان

به گزارش سراج24،تمرین عصر روز دوشنبه استقلال از ساعت ۱۵:۳۰ و با حضور بیش از ۱۰۰ تماشاگر در کمپ اختصاصی زنده یاد ناصر حجازی برگزار شد.

* امیر قلعه‌نویی هنگامی که بازیکنان در حال برگزاری یک فوتبال درون تیمی بودند، به خاطر اشتباهات مکرری که محسن فروزان در بازی انجام داد، فریاد محکمی بر سر او زد، به طوری که فروزان شوکه شده و هیچ واکنشی نتوانست از خود نشان دهد.

* خسرو حیدری به دلیل گرفتاری شخصی و با اجازه کادر فنی در تمرین حضور نداشت.

* حنیف عمران‌زاده به دلیل خستگی تنها ۳۰ دقیقه در کنار سایر بازیکنان تمرین کرد و سپس در گوشه‌ای از زمین به طور انفرادی زیر نظر یکی از مربیان تمرین اختصاصی انجام داد.

* امیر قلعه‌نویی پس از ورود به زمین چمن و در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا فردا در نشست خبری دیدار مقابل سایپا به کرج خواهید آمد یا خیر؟، گفت: حتما در نشست حضور پیدا خواهم کرد.

* هواداران استقلال از بازیکنان می خواستند که مقابل سایپا همانند جدال با سپاهان یک بازی خوب را از خود ارائه کرده تا بتوانند با کسب پیروزی خود را به صدر جدول نزدیک‌تر کنند.

* جواد زرینچه و شاهرخ بیانی در ابتدای تمرین همراه با سایر بازیکنان دور زمین دویده و بازیکنان به این دو می گفتند که می خواهید آمادگی خود را به رخ ما بکشید.

* وحید طالب‌لو و محسن فروزان تمرینات اختصاصی را زیر نظر کریم بوستانی انجام دادند.

* قبل از شروع تمرین، سرمربی استقلال ۵ دقیقه‌ای برای بازیکنان صحبت کرد و از آنان خواست که مقابل سایپا یک بازی منطقی را از خود نشان دهند.

* پس از صحبت‌های قلعه‌نویی، بازیکنان ابتدا بدن های خود را گرم کرده و سپس به کارهای سرعتی و کششی پرداخته و در بخش بعدی تمرین به بازی آقاوسط پرداخته و سپس زیر نظر سرمربی استقلال و سایر اعضای کادر فنی به مرور کارهای تاکتیکی برای دیدار با سایپا پرداختند و در بخش انتهایی یک فوتبال درون تیمی را در قالب دو تیم سبز و نارنجی انجام دادند که قلعه‌نویی کنار زمین مرتب نکات فنی را به بازیکنان هشدار می‌داد و از آنان می‌خواست که اشتباه نکنند.

* در بخش پایانی، بازیکنان شروع به زدن ضربات ایستگاهی کردند.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••